Love the Italian

Way of Life

La Posta Magazine is een halfjaarlijks luxemagazine dat ruime aandacht besteedt aan de Italiaanse gastronomie en alle andere aspecten die het land te bieden heeft. Het gaat op bezoek bij Italiaanse wijnproducenten, verklapt lekkere recepten om zelf thuis klaar te maken en brengt interviews met koks, pizzaiolo’s en andere spraakmakende namen uit de voedingsindustrie. Ruime aandacht gaat ook naar lifestyle, travel en cultuur.

 

ADVERTEREN IN ONS MAGAZINE?

Over La Posta Magazine

Een klein voorwoord

Onlangs publiceerden wij het eerste nummer van La Posta Magazine! En we zijn er erg trots op. La Posta slaat o.a. hiermee een nieuwe weg in.

We willen met dit tijdschrift, maar ook met deze website en andere middelen, onze eigen brand, events en producten promotioneel in de picture zetten.

Uiteraard doen wij dit niet alleen, onze immense dank, vooral aan onze adverteerders, partners van het eerste uur, die ons hun trouw bevestigden.

Binnenkort kunt u, beste lezer, ook op een nieuwe webshop terecht om kennis te maken met onze producten of die te bestellen. We gaan ook een eigen distributie opzetten voor de verkoop van die producten, die rechtstreeks uit Italië en van bij de beste producenten worden ingevoerd.

 

Ook onze catering wordt uitgebreid, we willen hiermee inspelen op de groeiende noden van zowel de particulier als die van de bedrijfswereld. En ook voor originele (en lekkere!) relatiegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres.

En dat is lang niet alles. Er is nog meer vernieuwing: Na Casa Paglia, onderging La Posta Trattoria een metamorfose, een grootse gedaanteverandering, de zaak werd immers helemaal vernieuwd. Hiermee is La Posta klaar voor een nieuw tijdperk. En met de heropening en renovatie van de zaak werd een rist vernieuwingen ingezet, met als voornaamste doel onze klanten te verwennen. 

We wensen u alvast véél leesplezier met La Posta Magazine!

OwnerFabio Burgio
info@lapostagenk.be

RedactieGuido Elias // Eindredactie

Creative & Art DirectorPieter Beerden // La Posta

Design MagazinePieter Beerden // La Posta

Design WebsiteKevin Budts // Commediant.nl

PrintGijsemberg.be

Distributie7.500 copie(s) België

TaalNederlands

Contacteer Ons

Waar kunnen we u mee helpen?


    AlgemeenAdverteren

    Nieuws in de Spotlight

    La Posta Magazine