Ze bestaan al lang en zowat elke handelszaak bood ze aan: een klantenkaart waarmee je na X-aantal aankopen een voordeel genoot. Het enige vervelende eraan was dat je ze op den duur niet allemaal in je portefeuille of handtas kreeg. Daar is nu een ‘revolutionaire’ oplossing voor: het digitale getrouwheidsprogramma van joyn.

5.000 handelszaken nemen deel Dankzij een ‘handige’ app op je smartphone of met die éne klantenkaart in je portefeuille geniet je voortaan van aanzienlijke en interessante voordelen bij meer dan 5.000 handelszaken in het hele land! Scan je QR-code op de iPad van de handelaar, verzamel punten en krijg leuke beloningen en extra kortingen in ruil.

Download snel de app Joyn is erg gebruiksvriendelijk voor de klant, die kan een stapel klantenkaarten van handelaars links en rechts in de portefeuille vervangen door één app op de smartphone. Om die beloningen te verdienen volstaat het de joyn-applicatie voor iPhone of Android te downloaden. Die app kan je heel gemakkelijk downloaden via de website van joyn.

Joyn App FotoZoek een handelaar in je buurt En dankzij de app (en de website) ontdek je tevens alle deelnemende handelaars. Dat zijn er inmiddels bijna 5.000! Bovendien kan je via de app of de website op zoek gaan naar de handelszaken bij jou in de buurt die voordelen bieden. Je vindt er van iedere deelnemende handelaar een duidelijke beschrijving van het aanbod, een website, openingsuren en adres- en contactgegevens. Hiernaast vind je er ook een overzicht van de beschikbare beloningen.

 

Joyn Iphone App

 

Steden zelf werken mee Joyn wilt bovendien de handelaars, detailhandel en horeca in de steden een stevig duwtje in de rug geven met haar getrouwheidsprogramma. En de steden zelf ondersteunen dit getrouwheidsprogramma ten volle door bijvoorbeeld stadspunten uit te reiken waarmee kaart- en appgebruikers ook de mogelijkheid krijgen verzamelde punten in te ruilen voor onder andere cultuur- en sportevenementen of gratis uren parkeren. Dit zogenaamde Smart Retail & Horeca-platform, een onderdeel van joyn, bestaat inmiddels al in meer dan 20 Vlaamse steden waaronder Tongeren en Lommel. Het is een initiatief waarmee de steden dan weer trouwe bezoekers op hun beurt willen belonen.

Al 1,4 miljoen gebruikers Het hoeft dus geenszins te verwonderen dat joyn er constant nieuwe leden bij krijgt. Inmiddels zijn er al meer dan 1,4 miljoen (!) gebruikers van de joyn-kaart en hun aantal groeit dus nog dagelijks. Waarop nog wachten? Surf snel naar de website en download de app!

Joyn
+32 (0)2 227 97 68
hello@joyn.be
www.joyn.be

Nieuwsbrief
Ontvangen? [mailpoet_form id="1"]

Recente Artikels