Palmira Proietti is van kinds af aan gefascineerd door beauty en mode. Ze is een inspirational Make Up Artist & Fashion Stylist en dit vind je terug op haar blog ‘Palmira And The City’. Met haar blog inspireert ze jullie zoveel mogelijk als storyteller en hier deelt ze ook haar tips en tricks. Palmira is co-owner van Blush Academy waar ze zelf ook docente is en de cursisten met passie opleidt tot stylist en/of make up artiest.

Daarbuiten is ze ook nog beauty experte bij La Bottega en werkt ze ook als freelancer voor TV, magazines, events.

Ze heeft haar eigen team van freelance stylisten en make-up artiesten om alle wensen van de klanten te kunnen vervullen.

“Proud of #TEAMPALMIRA”

“Mensen nog mooier maken is altijd al mijn grootste passie geweest” – Palmira Proietti

De zomer is in aantocht en bij elk nieuw seizoen horen nieuwe make-up trends. De winkels liggen vol met nieuwe producten maar welke zijn de moeite waard?

MARC INBANE

De zomer staat voor de deur. Samen met de eerste zonnestralen komen ook de eerste zomerjurkjes buiten. Klein probleempje, na die lange wintermaanden is ons huidje niet bepaald summerproof. But luckily there is Marc Inbane to the rescue! Breng deze spraytan ’s avonds aan voor je gaat slapen en de next morning…

Hello sunshine!

Always stay golden!

 

QUICK’N’ EASY 5 MINUTE MAKE UP LOOK VAN CHARLOTTE TILBURY

Nu je een gebronsd huidje hebt is het tijd voor de perfecte make-up look. In beauty land zijn alle combinaties mogelijk. Toch past die creativiteit niet in de meeste vrouwen hun ochtend routine. Charlotte Tilbury kent de noden van de hedendaagse vrouw maar al te goed. Haar nieuwe lijn, 5 minute make-up look, is daar het perfecte antwoord op. Met slechts enkele producten ben je klaar om de hele dag te stralen. Je vindt het pakket in vier verschillende varianten: daytime chic, natural glowing, smokey eye evening en red carpet party. Welke kies jij om in no time te shinen?

METALLIC

Ook al worden spring beauty trends vaak gelinkt aan zachte, romantische kleurtjes, het mag ook wel eens wat anders zijn. In zomer van 2017 wordt de metallic kleur dan ook helemaal hot!

Na de matte lippen trend is het nu tijd voor de metaalkleuren. Zowel lipsticks, lipstains en lipglossen, ze zijn allemaal voorzien van een metallic toets. Maar niet alleen de lippen gaan metallic dit seizoen, ook zien wel veel meer metallic oogschaduws verschijnen in de rekken.

LONG LASHES

Geen makkelijkere manier om een dag make-up om te toveren in een avondlook dan met valse wimpers. Long lashes never go out of style. Een setje extra wimpers geven je een instant frisse en open look. Een aantal uurtjes slaap tekort? Dat verdoezel je zo met deze wondermiddeltjes. Sinds ik Esqido ontdekte op de IMATS make-up beurs in New York ben ik fan.  Het leuke aan nepwimpers is dat ze in alle vormen en maten te verkrijgen zijn.  Je hebt zelfs individuele wimpertjes voor de ladies die zeer natuurlijk willen beginnen.

Nog een kleine tip voor zij die zelf nog nooit valse wimpers aangebracht hebben, maar toch nieuwsgierig zijn: oefening baart kunst! Met een beetje geduld en volharding lukt het zeker!

 

Palmira Proietti 
stylist & makeup artist

info@palmiraproietti.com
www.palmiraproietti.com

Nieuwsbrief
Ontvangen? [mailpoet_form id="1"]

Recente Artikels